Brevkasse

Psykoterapeut Camilla Rode logo

Her kan du læse nogle af de spørgsmål jeg har besvaret. Spørgsmålene repræsenterer nogle af de ting, de fleste mennesker tumler med hen ad vejen -gennem livet. Måske kan du kende lidt af dig selv i nogle af dem?

Går du selv rundt med nogle tanker du har lyst til at få mit perspektiv på? Så er du meget velkommen til at skrive til mig i brevkassen.

13 + 12 =

Tør jeg lade min drikkende mor, passe mit barn?

Hej Camilla

Jeg er 28 år og har et barn på snart 1 år.
Vi har egentlig en god hverdag, men jeg har en masse tanker omkring min mor og min datter. Min mor drikker for meget og har gjort det, det meste af mit liv. Hun har ikke være der for mig til de vigtige begivenheder, da jeg fik studenterhuen på, da jeg blev gift osv. Jeg håbede det ville ændre sig, når hun blev mormor. jeg inviterede hende med til en scanning, som hun faktisk dukkede op til (ædru!) og hun var også den første der så min datter. Men de seneste måneder er det gået ned ad bakke igen. Hun er fuld når vi ses og jeg bryder mig faktisk ikke om det, og bare tanken om at hun gerne vil holde min datter mens hun vakler på benene. 

Er jeg en lortemor?

Kære Camilla

Jeg er på barsel med min søn på 9 måneder og jeg tror jeg er ved at blive skør. Vi er alene hele tiden pga corona, min mor kan vi ikke se, fordi hun er i risikogruppen, mødregruppe er aflyst igen, min mand arbejder.

Jeg burde være glad for al den tid med min skønne dreng og jeg ELSKER ham. Jeg er bare så træt. Jeg triller rundt med vognen for at få ham til at sove og han vågner for det meste efter 20 min. Jeg kommer til at skælde ham ud, fordi jeg bare er udkørt…..

Hvorfor bliver jeg så nemt jaloux?

Jeg er en pige på 26 år, som virkelig kæmper for at holde sammen på mit forhold til min søde kæreste…. jeg elsker ham højt og vi har det rigtig godt… men… nogle gange bliver jeg bare så jaloux at jeg slet ikke kan styre mig og det slider bare så meget på vores forhold!
F.eks. i sidste weekend gik det galt. Min kæreste skulle til afslutning i fodboldklubben og allerede om morgenen begynder jeg at få det dårligt. Tankerne kører rundt i hovedet på mig, hvad sker der mon til festen? Er der nogle søde piger? Hvad hvis han bliver megt fuld? Og alt det der…. min kæreste kan jo godt mærke på mig, at der er noget i vejen og det ender med at jeg bliver rigtig ked af det og spørger om han ikke nok vil blive hjemme….