Sådan giver du dine børn, en tryggere og mere kærlig barndom, end du selv har haft

Kære mor, drømmer du om at:

Føle dig som en god nok mor?
Bekymre dig mindre?
Give dine børn, den omsorg, kærlighed, tryghed og opmærksomhed du ikke selv fik som barn?
Føle dig sikker på, at dine børn udvikler en tryg tilknytning og et sundt selvværd?
Slutte fred med din egen barndom og blive den mor du ønsker for dine børn?

Har du lyst til:

Færre konflikter med dine børn?
Mere energi og overskud i hverdagen?
Mindre tankemylder?
Bedre stemning i familien?
At hvile i dit moderskab?

Så er moderskabsrejsen til dig
Send mig en mail på kontakt@camillarode.dk

Jeg har ikke haft det nemt i min opvækst og har været flere år i terapi og selvhjælpsgruppe.

Jeg troede ikke at jeg kunne grave dybere, men det kunne jeg!

Camillas Moderskabsrejse, var lige det jeg havde brug for.

Marie, 35 år

Moderskabsrejsen er….

En effektfuld rejse til dig, der gerne vil slutte fred med din egen barndom og give dine børn den kærlighed og tryghed alle børn fortjener.
Rejsen består af 7 videoguides med dybdegående terapeutisk øvelser, som hjælper dig med netop det.

 

Jeg guider dig til….

At kigge i den mentale rygsæk, du har fået med ind i moderskabet og forholde dig aktivt til den mor du ønsker at være.

Jeg guider dig i kontakt med både din indre kritiker og dit indre barn.
Du lærer at tage dig kærligt af dit indre barn og du udvikler din relation til din indre kritiker, så den ikke længere er dominerende.

 

Jeg giver dig nøglen til….

Autentisk og personligt at sætte grænser overfor dine børn, så dine børn respekterer dine grænser og I mindsker konflikter i hverdagen.

Scroll ned og læs mere om de enkelte moduler i den udviklingsrejse, der sikrer dine børn en tryg og kærlig barndom.

moderskabsrejsens moduler

Visualisering

Første modul er en selvværds-booster! Det er en visuel rejse ind i moderskab, søsterskab, slægtsskab og fællesskab. Rejsen styrker din indre følelse af, at være en del at et større kvindefællesskab fyldt med visdom.
10 min.

Din rygsæk

I tre dybdegående øvelser dykker vi ned i den mentale moderskabs-rygsæk du ikke selv har pakket. Modulet giver dig en grundlæggende forståelse, erkendelse og accept af, hvordan din opvækst har skabt grobund for dit moderskab.
26 min.

Indre barn

På dette modul besøger vi dit indre barn og undersøger hvordan og ikke mindst hvorfor, dit indre barn kommer til udtryk i relationen med dine egne børn. Det er det der sker, når du oplever at du har svært ved at rumme dit barn.
18 min.

Indre kritiker

Din indre kritiker er en sær størrelse, den bruger nemlig nogle rigtig grove metoder med det formål at beskytte dig. Dette modul guider dig i dialog med din indre kritiker, du finder ind til, hvad den laver i dit liv og om du stadig har brug for den.
21 min.

Manifestation

Her guider jeg dig til at manifestere dig som en mor der kærligt, omsorgsfuldt og personligt siger fra og sætter grænser overfor dine børn. Du vil opleve, hvordan du får mere energi og overskud genne denne justering i din måde at være mor på.
21 min.

Forløst potentiale

På dette modul guider jeg dig i kontakt med den kærlige mor du allerede er. Du får øje på det du kan og gør, selvom du ikke har fået det med hjemmefra. Du bliver styrket og næret i dit unikke moderskab.
13 min.

Selvkærlighed

Jeg guider dig til at mærke, hvad du længes allermest efter at høre og mærke fra din egen mor. Jeg tager dig med på rejsen mod at give dig selv, lige det du længes allermest efter, der hvor du kan finde det, nemlig inde i dig.
18 min.

Moderen bag moderskabsrejsen

 

Jeg hedder Camilla Rode, jeg er mor til 2 og psykoterapeut.
I mere end 10 år har jeg hjulpet mødre, som er vokset op i dysfunktionelle familier med, at skabe tryg tilknytning og kærlige relationer til deres egne børn.

Det har jeg bl.a. gjort gennem mit arbejde som terapeut i TUBA – et terapeutisk tilbud til unge og voksne, som er vokset op i familier med misbrugsproblemer.

Effektive terapeutiske øvelser.
Gennem mit terapeutiske virke, har jeg identificeret en lang række problematikker, som skaber udfordringer i moderskabet; lavt selvværd, usikkerhed, angst for ikke at være god nok, at føle sig uelsket, angst for ikke at kunne give sine børn noget, som man ikke selv har fået og u-helede barndomssår, for bare at nævne nogle.

Min viden og mine mest effektive terapeutiske øvelser til at arbejde med disse problematikker, har jeg samlet i 7 lettilgængelige videoguides. Det har jeg gjort for, at kunne hjælpe endnu flere mødre med at hele deres barndomssår og blive fri til at være de mødre de ønsker, uden fortidens lænker.

Det er mit store ønske, at disse videguides er både økonomisk og tidsmæssigt overkommelige for så mange mødre som muligt.
Jeg ved, hvor lidt overskud og energi vi som mødre har til at arbejde med os selv, mens vores børn er små.

Med dette kursus starter din rejse mod…
At blive en mor du ønsker at være og sikre at dine børn kommer trygt og kærligt gennem deres barndom. – intet er mere helene for dine barndomssår, end at give dine børn det, du selv skulle have haft.

Din investering og sådan får du adgang

Send mig en mail på kontakt@camillarode.dk og skriv at du ønsker at købe adgang til ’tilknytningsrejsen parforhold’.
Du modtager oplysninger om betaling på mail, når din betaling er gået igennem modtager du dine kode til at tilgå kurset.
Kusret koster kr 695,-
Prisen er inkl moms.