Hvad er terapi?

Terapi hos mig

Jeg er uddannet cand.pæd. og psykoterapeut og har specialiseret mig i at hjælpe kvinder og mødre, som er kommet ud af barndommen med skræmmer på psyken.

Min erfaring har jeg bla. fra 12 år i TUBA – terapi og rådgivning til unge som er børn af misbrugere. Herigennem har jeg indgående praktisk erfaring med, at hjælpe og støtte unge og voksne i,  at vikle sig ud af barndommens skygger.

Jeg har gang på gang oplevet kvinder (og mænd) fortælle om gentagne perioder med depression, angst og stress. Om Udbrændthed, om forliste krælighedforhold og knuste drømme ifht job og uddannelse.
Ofte har det vist sig, at barndommen har trukket skygger ind i voksenlivet, som gør det svært at skabe det voksenliv man ønsker sig.

Måske gælder det også for dig?

Jeg kan hjælpe dig med at ændre handlemøndtre og overbevisninger, som var gavnlige for dig i barndommen med som spænder ben for dig i voksenlivet.

I terapi hos mig, er du selv på arbejde. Det er nemlig dig der er eksperten i dit liv og dig der i sidste ende skal skabe de forandringer du ønsker.
I terapein kan vi bearbejde, forstå og finde på nye, hensigtsmæssige, handlemønstre, men der er kun én der kan føre dem ud i livet – og det er dig.

 

Terapi  er som at rejse 
Det første vi sammen skal undersøge er, hvor du gerne vil hen. Om vi skal flyve, gå eller sejle kan vi ikke vide på forhånd. Det er mit ansvar at præsentere dig for forskellige måder at nå rejsens mål på, så du kan vælge dem der passer bedst til dig. I terapiens verden kaldes det ‘metoder’.

Jeg er uddannet indenfor og har praktisk erfaring med et bredt spektre af metoder. Jeg har oplevet af man kan have gavn af at arbejde udfra forskellige tilgange som eksempelvis oplevelsesorienteret gestaltterapi, kropsterapi, kognitiv terapi, narrativ samtale og motiverende samtale.

 

Nå din rejses destinationer

Nogle gange vil du opleve at nå derhen, hvor du gerne vil være i løbet af én eller få samtaler. Andre gange vil rejsen vare længere. Og så er der de rejser, som hele tiden finder sted inde i dig. Hvor du indimellem fornemmer at du når ‘nogen vegne’ uden rigtigt at vide, hvor du er på vej hen.

 

Mange oplever, at det de finder frem til i terapi er noget de godt ved – inderst inde. Der er ikke noget hokus pokus, jeg er ikke en ekspert der kan se lige igennem dig. Men sammen med dig, kan jeg skabe et rum, hvor du har mulighed for, at møde dig selv på en ny måde med stor omsorg og kærlighed.

Jeg tilbyder terapi både online og fysisk i min klinik lidt uden for Hammel i Midtjylland. Ca 35 min. fra Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg.

Send mig en mail, så finder vi en tid