Hvad er terapi?

Terapi  er som at rejse 
Det første vi sammen skal undersøge er, hvor du gerne vil hen. Om vi skal flyve, gå eller sejle kan vi ikke vide på forhånd. Det er mit ansvar at præsentere dig for forskellige måder at nå rejsens mål på, så du kan vælge dem der passer bedst til dig. I terapiens verden kaldes det ‘metoder’.

Jeg er uddannet indenfor og har praktisk erfaring med et bredt spektre af metoder. Jeg har oplevet af man kan have gavn af at arbejde udfra forskellige tilgange som eksempelvis oplevelsesorienteret gestaltterapi, kropsterapi, kognitiv terapi, narrativ samtale og motiverende samtale.

 

Nå din rejses destinationer

Nogle gange vil du opleve at nå derhen, hvor du gerne vil være i løbet af én eller få samtaler. Andre gange vil rejsen vare længere. Og så er der de rejser, som hele tiden finder sted inde i dig. Hvor du indimellem fornemmer at du når ‘nogen vegne’ uden rigtigt at vide, hvor du er på vej hen.

 

Mange oplever, at det de finder frem til i terapi er noget de godt ved – inderst inde. Der er ikke noget hokus pokus, jeg er ikke en ekspert der kan se lige igennem dig. Men sammen med dig, kan jeg skabe et rum, hvor du har mulighed for, at møde dig selv på en ny måde med stor omsorg og kærlighed.