Vil du have adgang til ’tilknytningsrejsen’, ‘moderskabsrejsen’ og kommende live webinars og spørgerunder?
Så kan du lige nu melde dig ind i min medlemsklub ‘Indre rejser’ og få adgang de første 14 dage til kr 0,-.
Opsiger du ikke medlemsskabet fornyes det efter 14 dage,  prisen er kr 99,- /30 dage.
I betalingsvinduet, kan du se, hvornår den første trækning falder.
Som medlem får du adgang til alt indhold i Indre rejser.
Du får invitationer til Lives og sprøgerunder, hvor jeg svarer på dine spørgsmål.
Fortsætter du medlemsskabet efter de 14. dage, får du mulighed for at booke særlige medlemssessioner á 30 min til kun kr 400,-

 

 Betingelser

    • Der er ingen bindingperiode på medlemsskabet, du kan afmelde dig i løbet af de første 14 dage og dermed ikke betale noget.
    • Efter de 14. dage gratis koster det kr 99,- / 30 dage.
    • Ved afmelding vil du have adgang i den periode du har betalt for.
    • Der er ingen gebyrer ifbm oprettelsen.

Kroppen husker

Vi starter rejsen med en tur tilbage til dit barndomshjem.
Du kommer i kontakt med din kropslige fornemmelse af, hvordan du har udviklet din tilknytningsstil i relation til dine forældres adfærd.

18 min.

De klassiske tilknytningsstile

Her får du undervisning omkring de klassiske tilknytningsstile og hvordan de udvikles. Du får en forståelse for, hvordan udviklingen af netop din tilknytning har været afgørende, livsnødvendig og god for dig.
16 min.

Tilknytningsstil i voksne relationer

Gennem undervisning og kropslig oplevelse lærer du på dette modul, hvordan din tilknytningsstil har betydning for din måde at håndtere konflikter i nære relationer i voksenlivet.

12 min.

Visualisering

Første destination på din moderskabsrejse er en visuel rejse ind i moderskab, søsterskab, slægtsskab og fællesskab. Rejsen styrker din indre følelse af, at være en del at et større kvindefællesskab fyldt med visdom.
10 min.

Din rygsæk

Her dykker vi ned i lige netop din rygsæk, den du har med ind i dit moderskab, som du ikke selv har pakket. Modulet giver dig en grundlæggende forståelse, erkendelse og accept af, hvordan din opvækst har skabt grobund for dit moderskab.
26 min.

Indre barn

På dette modul besøger vi dit indre barn og undersøger hvordan og ikke mindst hvorfor, dit indre barn kommer til udtryk i relationen med dine egne børn. Det er det der sker, når du oplever at du har svært ved at rumme dit barn.
18 min.

Et fleksibelt perspektiv

Tilknytningsspektret er et nyt perspektiv som giver en mere fleksibel forståelse af tilknytningsstil. Du får øvelser til at identificere hvornår og hvordan du bevæger dig på spektret, uanset hvilken tilknytningsstil du har.
12 min.

Kom tilbage i tryghed

Med udgangspunkt i spektret bliver du her guidet til at mærke kropsligt, når du begynder at bevæge dig på spektret.

Du får øvelser, som guider dig tilbage i tryghed.

15 min.

Tilknytningsstil i forældreskabet

På dette modul underviser jeg dig i, hvordan din tilknytningsstil kommer til udtryk i dit forældreskab. Jeg har særligt fokus på det tidlige moderskab og din tilknytningsstil i relation til dit barns udviklingspsykologi i de første leveår.

16 min.

Indre kritiker

Din indre kritiker er en sær størrelse, den bruger nemlig nogle rigtig grove metoder med det formål at beskytte dig. Dette modul guider dig i dialog med din indre kritiker, du finder ind til, hvad den laver i dit liv og om du stadig har brug for den.
21 min.

Manifestation

Her guider jeg dig til at manifestere dig som en mor der kærligt, omsorgsfuldt og personligt siger fra og sætter grænser overfor dine børn. Du vil opleve, hvordan du får mere energi og overskud genne denne justering i din måde at være mor på.
21 min.

Forløst potentiale

På dette modul guider jeg dig i kontakt med den kærlige mor du allerede er. Du får øje på det du kan og gør, selvom du ikke har fået det med hjemmefra. Du bliver styrket og næret i dit unikke moderskab.
13 min.