Værsgo – her er min video om tilknytningsstilene.

Videoen bygger på Modul 2 på ‘TIlknytningsrejsen’ som er en videoguide på 11 moduler, hvor jeg underviser og giver dig øvelser der handler om din egen tilknytning. På rejsen lærer du bl.a. hvordan den tilknytningsstil du udviklede som barn, fungerer som din (ikke altid hensigtsmæssige) konflikthåndteringsstrategi i nære relationer i voksenlivet. Jeg underviser dig også i  hvad der sker, når din tilknytningsstil kommer i spil i relation med dit eget barn (det er det der sker, når du har svært ved at rumme dit barn, bliver kort for hovedet og måske får lyst til at råbe eller komme væk fra situationen) og du får en øvelse til at bruge netop dette til, at hele et eller flere af dine tilknytningssår. På de sidste moduler underviser jeg dig i dit barns tidlige tilknytning og udvikling og du får konkrete ideer til, at skabe et trygt tilknytningsmiljø for dine børn. Du kan få overblik over alle modulerne nedenfor.

Videoen her er en optagelse, af en live udgave af modul 2, som jeg har afholdt.

Har du lyst til at se alle videoerne om tilknytning er du meget velkommen i min medlemsklub ‘Indre rejser’.
Ved tilmelding via linket her på siden, får du de første 7 dage gratis.

I medlemsklubben får du adgang til alle videoer i både ‘Tilknytningsrejsen’ og ‘Moderskabsrejsen’, du får også adgang til tidligere lives og spørgerunder og bliver inviteret til nye, hvor du anonymt kan stille spørgsmål til mig.
Du kan læse mere om medlemsskabet og se indholdet via fanen ‘Indre Rejser – Medlemsklub’. Nedenfor har jeg samlet et udsnit af indholdet til dig.

Betingelser

  • Du får adgang til alt indhold i ‘Indre Rejser’.
  • Du får invitationer til Lives og spørgerunder, hvor du kan stille spørgsmål
   til mig.
  • Medlemsskabet koster kr 99,-/30 dage.
  • Første trækning sker efter de 7 gratis dage.
  •  Der er ingen bindingperiode på medlemsskabet, du kan afmelde dig når som helst, du kan afmelde dig i løbet af de første 7 dage.
  • Ved afmelding vil du have adgang i den periode du har fået gratis/ den periode du har betalt for.

Kroppen husker

Vi starter rejsen med en tur tilbage til dit barndomshjem.
Du kommer i kontakt med din kropslige fornemmelse af, hvordan du har udviklet din tilknytningsstil i relation til dine forældres adfærd.

18 min.

De klassiske tilknytningsstile

Her får du undervisning omkring de klassiske tilknytningsstile og hvordan de udvikles. Du får en forståelse for, hvordan udviklingen af netop din tilknytning har været afgørende, livsnødvendig og god for dig.
16 min.

Tilknytningsstil i voksne relationer

Gennem undervisning og kropslig oplevelse lærer du på dette modul, hvordan din tilknytningsstil har betydning for din måde at håndtere konflikter i nære relationer i voksenlivet.

12 min.

Et fleksibelt perspektiv

Tilknytningsspektret er et nyt perspektiv som giver en mere fleksibel forståelse af tilknytningsstil. Du får øvelser til at identificere hvornår og hvordan du bevæger dig på spektret, uanset hvilken tilknytningsstil du har.
12 min.

Kom tilbage i tryghed

Med udgangspunkt i spektret bliver du her guidet til at mærke kropsligt, når du begynder at bevæge dig på spektret.

Du får øvelser, som guider dig tilbage i tryghed.

15 min.

Tilknytningsstil i forældreskabet

På dette modul underviser jeg dig i, hvordan din tilknytningsstil kommer til udtryk i dit forældreskab. Jeg har særligt fokus på det tidlige moderskab og din tilknytningsstil i relation til dit barns udviklingspsykologi i de første leveår.

16 min.

Tilknytningsskabelon

På dette modul lærer du, hvordan din tilknytningsskabelon kommer i spil i relation med dine børn. Du får øvelser til at identificere hvornår og hvordan din skabelon træder frem og forhindrer dig i at være den forælder du ønsker.
11 min.

Selvregulering

Her lærer du, at berolige og regulere dig selv, når din tilknytningsskabelon træder frem i relation med dine børn. Gennem kontinuerlig øvelse vil du opleve, at du bliver bedre til at rumme dit barn og sjældnere vil være i din skabelons vold.
21 min.

Tidlig tilknytning

På dette modul fortæller jeg om barnets tidlige udvikling og tilknytning.
Jeg laver også koblinger til, hvor du som mor måske bliver udfordret i relation til netop din tilknytningsstil. Et lidt teoretisk modul som kan lyttes som podcast.
27 min.

Tilknytning og udforskning

Jeg fortæller dig på dette modul om tilknytning og udforskning. Udforskningen er en del af tilknytningen og den gradvise adskillelse. Alt efter din egen tilknytningsstil kan du opleve forskellige udfordringer i tilknytnings og udforskningsdansen med dit barn.

Tilknytningscyklus

Her får du viden om, hvordan du altid kan hoppe på tilknytningscyklussen med dit barn, når den har været afbrudt og hvordan dette er en helt naturlig del af jeres samspil.
Du får råd og indput til de ingredienser som er en del af en tryg tilknytning.

Måske er moderskabsrejsen også noget for dig?

Visualisering

Første destination på din moderskabsrejse er en visuel rejse ind i moderskab, søsterskab, slægtsskab og fællesskab. Rejsen styrker din indre følelse af, at være en del at et større kvindefællesskab fyldt med visdom.
10 min.

Din rygsæk

Her dykker vi ned i lige netop din rygsæk, den du har med ind i dit moderskab, som du ikke selv har pakket. Modulet giver dig en grundlæggende forståelse, erkendelse og accept af, hvordan din opvækst har skabt grobund for dit moderskab.
26 min.

Indre barn

På dette modul besøger vi dit indre barn og undersøger hvordan og ikke mindst hvorfor, dit indre barn kommer til udtryk i relationen med dine egne børn. Det er det der sker, når du oplever at du har svært ved at rumme dit barn.
18 min.

Indre kritiker

Din indre kritiker er en sær størrelse, den bruger nemlig nogle rigtig grove metoder med det formål at beskytte dig. Dette modul guider dig i dialog med din indre kritiker, du finder ind til, hvad den laver i dit liv og om du stadig har brug for den.
21 min.

Manifestation

Her guider jeg dig til at manifestere dig som en mor der kærligt, omsorgsfuldt og personligt siger fra og sætter grænser overfor dine børn. Du vil opleve, hvordan du får mere energi og overskud genne denne justering i din måde at være mor på.
21 min.

Forløst potentiale

På dette modul guider jeg dig i kontakt med den kærlige mor du allerede er. Du får øje på det du kan og gør, selvom du ikke har fået det med hjemmefra. Du bliver styrket og næret i dit unikke moderskab.
13 min.

Selvkærlighed

Jeg guider dig til at mærke, hvad du længes allermest efter at høre og mærke fra din egen mor. Jeg tager dig med på rejsen mod at give dig selv, lige det du længes allermest efter, der hvor du kan finde det, nemlig inde i dig.
18 min.