Terapeutiske video guides

Jeg hjælper dig med, at give dit barn, en tryggere og mere kærlig barndom, end du selv har haft.
Gennem mine lyd- og videoguides, arbejder du med at hele dit eget indre barn og får nye måder at handle og agere på ifht til dit barn, sådan bliver du fri til, at være den mor, du ønsker at være og i stand til at give dit barn det, du ikke selv har fået.
Du skaber udvikling og forandring.
I dit tempo.
Jeg er med dig, hele vejen.

7 videoer

Moderskabsrejsen er en dybdegående rejse ind i dit moderskab.
Du får teoretisk undervisning omkring din egen psyke, konkrete øvelser og værktøjer til at stå stærkt i dit moderskab og blive den mor du ønsker at være.
På rejsen kigger vi i den rygsæk du har med i dit moderskab.
Du bliver inviteret til at bearbejde det du har med, som du ikke kan bruge og til at forløse dit potentiale som mor. Du får konkrete øvelser og redskaber til at arbejde med dit eget indre barn og kommunikationen med dine fysiske børn.

5 videoer

På tilknytningsrejsen BASIS lærer du at forstå din egen tilknytningsstil.
Du opdager hvordan du har udviklet den og hvilken betydning den har for dine nære relationer til andre voksne og til dine børn.
Din tilknytningsstil er din automatiske og ubevidste strategi for at håndtere pres og konflikter i nære relationer i voksenlivet. Gennem undervisning og øvelser bliver du i stand til at agere bevidst, regulere dig selv og skabe tryg tilknytning til dem du holder af.

 

6 videoer

På tilknytningsrejsen FORÆLDRE lærer du at regulere dig selv, når din tilknytningsstil kommer i spil i relation med dine børn. Det er det der sker, når du vrisser af dine børn og gør alt det du har lovet dig selv ikke at gøre.
Du får konkrete øvelser og redskaber til, at skabe et trygt tilknytningsmiljø for dine børn, så du støtter dem i deres udvikling og styrker deres relationskompetencer.
Du får mest ud af disse videoer, når du har set dem på tilknytningsrejsen BASIS først.

 

Replay

Her finder du live optagelser af moduler, webinar og spørgerunder.
Du er altid velkommen til at skrive til mig med spørgsmål. Når det giver mening samler jeg spørgsmål ind og svarer med en live spørgerunde som jeg gemmer her.

Som abonnent får du

Adgang til ALLE lyd og videoguids

Mulighed for særlige terapisesioner til under halv pris

Mulighed for at stille spørgsmål til mig om din egen udvikling og proces

Månedligt abonnement

Kr 199,-/30 dage
Ingen gebyr. 3. mdr. binding.

Årligt abonnement

kr 174,-/30 dage. Hæves én gang årligt.
90 dage gratis sammenlignet med månedligt abonnement.
Der er ingen gebyr eller binding.