Terapeutiske video guides

Her kommer du som mor på opdagelse, rundt i krogene af dit sind, din bevidsthed og din krop, og i sammenhængen mellem din egen barndom og dit moderskab.
Gennem mine lyd- og videoguides bliver du fri til at være den mor du ønsker at være.
Du skaber udvikling og forandring.
I dit tempo.
Rigtig god fornøjelse!

Som abonnent får du

Adgang til alle videoer og lyd.

Mulighed for livedeltagelse i webinar og moduler.

Mulighed for at skrive til mig med sprøgsmål til din egen proces og for af købe særlige sessioner med mig til under halv pris.

7 videoer

Moderskabsrejsen er en dybdegående rejse ind i dit moderskab.
Du får teoretisk undervisning omkring din egen psyke, konkrete øvelser og værktøjer til at stå stærkt i dit moderskab og blive den mor du ønsker at være.
På rejsen kigger vi i den rygsæk du har med i dit moderskab.
Du bliver inviteret til at bearbejde det du har med, som du ikke kan bruge og til at forløse dit potentiale som mor. Du får konkrete øvelser og redskaber til at arbejde med dit eget indre barn og kommunikationen med dine fysiske børn.

5 videoer

På tilknytningsrejsen BASIS lærer du at forstå din egen tilknytningsstil.
Du opdager hvordan du har udviklet den og hvilken betydning den har for dine nære relationer til andre voksne og til dine børn.
Din tilknytningsstil er din automatiske og ubevidste strategi for at håndtere pres og konflikter i nære relationer i voksenlivet. Gennem undervisning og øvelser bliver du i stand til at agere bevidst, regulere dig selv og skabe tryg tilknytning til dem du holder af.

 

6 videoer

På tilknytningsrejsen FORÆLDRE lærer du at regulere dig selv, når din tilknytningsstil kommer i spil i relation med dine børn. Det er det der sker, når du vrisser af dine børn og gør alt det du har lovet dig selv ikke at gøre.
Du får konkrete øvelser og redskaber til, at skabe et trygt tilknytningsmiljø for dine børn, så du støtter dem i deres udvikling og styrker deres relationskompetencer.
Du får mest ud af disse videoer, når du har set dem på tilknytningsrejsen BASIS først.

 

Replay

Her finder du live optagelser af moduler, webinar og spørgerunder.
Du er altid velkommen til at skrive til mig med spørgsmål. Når det giver mening samler jeg spørgsmål ind og svarer med en live spørgerunde som jeg gemmer her.

Bliv abonnent og få adgang til alt indhold.
Kr 99,-/30 dage – ingen binding, du kan til hver en tid melde dig ud.