Kære du – nu er du tilmeldt.

Jeg glæder mig til at have dig med på webinaret, og fortælle dig om barnets tidlige tilknytning og udvikling.
Mit håb er, at du med denne viden, finder vej til en ro i dig og en tillid til at du kan bruge dit eget indre som pejlemærke i relationen med dit barn.
Webinaret bygger på modul 6, 9 og 10 af ‘Tilknytningsrejsen’, som er en videoguide på 11 moduler, hvor jeg underviser og inviterer til øvelser der handler om din egen tilknytning, hvordan den kommer i spil i nære relationer og tilknytning i relationen mellem dig og dine børn.

Tilknytningsrejsen

Du kan læse meget mere om tilknytningsrejsen herunder.
I medlemsklubben får du adgang til alle videoer i både ‘Tilknytningsrejesen’ og ‘Moderskabsrejsen’, du får også adgang til lives og spørgerunder, hvor du anonymt kan stille spørgsmål til mig.
Med din tilmelding til webinaret her, har du mulighed for at blive medlem og få de første 30 dage for kun kr 39,-
Medlemsskabet koster normalt kr 99,-/30 dage.
*Se betingelserne længere nede.

Kroppen husker

Vi starter rejsen med en tur tilbage til dit barndomshjem.
Du kommer i kontakt med din kropslige fornemmelse af, hvordan du har udviklet din tilknytningsstil i relation til dine forældres adfærd.

18 min.

De klassiske tilknytningsstile

Her får du undervisning omkring de klassiske tilknytningsstile og hvordan de udvikles. Du får en forståelse for, hvordan udviklingen af netop din tilknytning har været afgørende, livsnødvendig og god for dig.
16 min.

Tilknytningsstil i voksne relationer

Gennem undervisning og kropslig oplevelse lærer du på dette modul, hvordan din tilknytningsstil har betydning for din måde at håndtere konflikter i nære relationer i voksenlivet.

12 min.

Et fleksibelt perspektiv

Tilknytningsspektret er et nyt perspektiv som giver en mere fleksibel forståelse af tilknytningsstil. Du får øvelser til at identificere hvornår og hvordan du bevæger dig på spektret, uanset hvilken tilknytningsstil du har.
12 min.

Kom tilbage i tryghed

Med udgangspunkt i spektret bliver du her guidet til at mærke kropsligt, når du begynder at bevæge dig på spektret.

Du får øvelser, som guider dig tilbage i tryghed.

15 min.

Tilknytningsstil i forældreskabet

På dette modul underviser jeg dig i, hvordan din tilknytningsstil kommer til udtryk i dit forældreskab. Jeg har særligt fokus på det tidlige moderskab og din tilknytningsstil i relation til dit barns udviklingspsykologi i de første leveår.

16 min.

Tilknytningsskabelon

På dette modul lærer du, hvordan din tilknytningsskabelon kommer i spil i relation med dine børn. Du får øvelser til at identificere hvornår og hvordan din skabelon træder frem og forhindrer dig i at være den forælder du ønsker.
11 min.

Selvregulering

Her lærer du, at berolige og regulere dig selv, når din tilknytningsskabelon træder frem i relation med dine børn. Gennem kontinuerlig øvelse vil du opleve, at du bliver bedre til at rumme dit barn og sjældnere vil være i din skabelons vold.
21 min.

Tidlig tilknytning

På dette modul fortæller jeg om barnets tidlige udvikling og tilknytning.
Jeg laver også koblinger til, hvor du som mor måske bliver udfordret i relation til netop din tilknytningsstil. Et lidt teoretisk modul som kan lyttes som podcast.
27 min.

Tilknytning og udforskning

Jeg fortæller dig på dette modul om tilknytning og udforskning. Udforskningen er en del af tilknytningen og den gradvise adskillelse. Alt efter din egen tilknytningsstil kan du opleve forskellige udfordringer i tilknytnings og udforskningsdansen med dit barn.

Tilknytningscyklus

Her får du viden om, hvordan du altid kan hoppe på tilknytningscyklussen med dit barn, når den har været afbrudt og hvordan dette er en helt naturlig del af jeres samspil.
Du får råd og indput til de ingredienser som er en del af en tryg tilknytning.

Forløst potentiale

På dette modul guider jeg dig i kontakt med den kærlige mor du allerede er. Du får øje på det du kan og gør, selvom du ikke har fået det med hjemmefra. Du bliver styrket og næret i dit unikke moderskab.
13 min.

 Betingelser

  • Du får adgang til alt indhold i ‘Indre Rejser’.
  • Du får invitationer til Lives og spørgerunder, hvor du kan stille spørgsmål
   til mig.
  • Der er ingen bindingperiode på medlemsskabet, du kan afmelde dig i den første måned og ikke betale igen.
  • Efter første måned koster det kr 99,- / 30 dage.
  • Ved afmelding vil du have adgang i den periode du har betalt for.