Moderskabsrejsen Modul 3

På dette modul underviser jeg dig i relationen mellem dig, dit barn og dit indre barn.
Du lærer at identificere dine triggers og bearbejde de barndomssår der ligger bag dem.

Modulet varer 18 min.
Indledningsvis siger jeg, at der ikke er en øvelse, men jeg fortrød undervejs og har alligevel lavet en lille refleksions-øvelse til dig, som kan støtte dig i hverdagen.
Du kan lave den i forbindelse med videoen, du kan også printe den ud og have  den liggende i hverdagen, så du løbende kan notere, når du har været i situationer hvor du er blevet trigget.

God fornøjelse
Camilla

Vil du havde adgang til alle mine videoguides?
Du får den første måned til kun kr 99,- KUN via knappen her.

Visualisering

Første modul er en selvværds-booster! Det er en visuel rejse ind i moderskab, søsterskab, slægtsskab og fællesskab. Rejsen styrker din indre følelse af, at være en del at et større kvindefællesskab fyldt med visdom.
10 min.

Din rygsæk

I tre dybdegående øvelser dykker vi ned i den mentale moderskabs-rygsæk du ikke selv har pakket. Modulet giver dig en grundlæggende forståelse, erkendelse og accept af, hvordan din opvækst har skabt grobund for dit moderskab.
26 min.

Indre barn

På dette modul besøger vi dit indre barn og undersøger hvordan og ikke mindst hvorfor, dit indre barn kommer til udtryk i relationen med dine egne børn. Det er det der sker, når du oplever at du har svært ved at rumme dit barn.
18 min.

Indre kritiker

Din indre kritiker er en sær størrelse, den bruger nemlig nogle rigtig grove metoder med det formål at beskytte dig. Dette modul guider dig i dialog med din indre kritiker, du finder ind til, hvad den laver i dit liv og om du stadig har brug for den.
21 min.

Manifestation

Her guider jeg dig til at manifestere dig som en mor der kærligt, omsorgsfuldt og personligt siger fra og sætter grænser overfor dine børn. Du vil opleve, hvordan du får mere energi og overskud genne denne justering i din måde at være mor på.
21 min.

Forløst potentiale

På dette modul guider jeg dig i kontakt med den kærlige mor du allerede er. Du får øje på det du kan og gør, selvom du ikke har fået det med hjemmefra. Du bliver styrket og næret i dit unikke moderskab.
13 min.

Selvkærlighed

Jeg guider dig til at mærke, hvad du længes allermest efter at høre og mærke fra din egen mor. Jeg tager dig med på rejsen mod at give dig selv, lige det du længes allermest efter, der hvor du kan finde det, nemlig inde i dig.
18 min.

Vil du havde adgang til alle mine videoguides?
Du får den første måned til kun kr 99,- KUN via knappen her.