Har du en indre kritisk stemme?

Tænker du nogle gange at du bare burde tage dig sammen, og tale bedre til dig selv? Og bliver du endnu mere hård ved dig selv, når netop dét ikke lykkes?
Så er videoen her til dig. Den hjælper dig nemlig med at forstå, at din indre kritiker forsøger at beskytte dig imod en smerte, og med at blive i stand til at håndtere den smerte, så du ikke længere har brug for din indre kritikers beskyttelse.
Her kan du se et gratis klip af mine videoguide ‘Indre kritiker’, som hjælper dig i mål med netop dette.

Betingelser for 7 dages gratis prøveperiode på medlemsskabet

  • Du får adgang til alt indhold i medlemsklubben ‘Indre Rejser’.
  • Der er ingen bindingperiode på medlemsskabet, du kan afmelde dig når som helst – også i prøveperioden.
  • Ved afmelding har du adgang i den periode du har betalt for/fået tildelt gratis medlemsskab.
  • Der er ingen gebyrer i forbindelse med oprettelsen af abonnement.
  • Efter de første 7 dage, som er gratis for dig, koster medlemsskabet kr 99,- / 30 dage.
  • I betalingsvinduet kan du se, hvornår den første trækning falder.

Få de første 7 dage gratis - bliv medlem nu

Som medlem får du:
Adgang til alle videoer, invitationer til live events og spørgerunder, hvor du kan stille spørgsmål til mig.
Mulighed for at købe særlige medlemssessioner til kun kr 400,-

Hvorfor denne videoguide?
I mit arbejde som terapeut, har jeg mødt rigtig mange mennesker, som har en indre kritisk stemme.
En indre kritiker er, i min erfaring, en at vores kerneproblematikker som mennesker.

Når jeg arbejder med vores indre kritiske stemmer, inviterer jeg altid kritikeren frem i rummet, jeg interesserer mig nysgerrigt for den og undgår at true den – jeg vil oprigtig gerne forstå den. Min erfaring er, at når den føler sig mødt og forstået, har den nemmere ved at falde til ro og derfor kan vi nemmere begynde en indre dialog med den. Det lyder næsten som parterapi, gør det ikke?

Det er ikke helt ved siden af, at kalde det parterapi, for det handler om vores indre relation til os selv. Vores indre kritiker, råber altid op af en grund. I første omgang kan det se ud som om den bare vil tryne os. Min erfaring er, at den altid prøver at beskytte os. Når vi undersøger den længe nok, kan vi finde ud af, hvad den vil beskytte os imod. Ved denne bevidstgørelse, af den ellers usynlige måde vores indre kritiker agerer på, kan vi aktivt tage stilling til, om vi reelt er i fare og har brug for den beskyttelse vores indre kritiker tilbyder. Eller om tiden er inde til, at vinke farvel til vores indre kritikers opråb? Min erfaring er, at vores indre kritiker godt kan træde i baggrunden, når den ved, at der er andre dele af os, der kan beskytte os på mere konstruktive måder.

Jeg har lavet videoen, fordi jeg tror på den kan hjælpe dig, der bøvler med din indre kritiske stemme. Jeg tror ikke nødvendigvis du behøver et dyrt terapiforløb, for at arbejde med den her problematik. Har du har en genstridig indre kritiker, som du arbejder med i terapi, tror jeg at videoen her, kan være et godt supplement til dig i hverdagen.
Videoen er en refleksionsrejse og varer 21 min.
Du kan høre/se modulet og lave refleksionerne flere gange, du vil nå lidt dybere hver gang – især hvis du har en lidt genstridig indre kritiker.

Visualisering

Første destination på din moderskabsrejse er en visuel rejse ind i moderskab, søsterskab, slægtsskab og fællesskab. Rejsen styrker din indre følelse af, at være en del at et større kvindefællesskab fyldt med visdom.
10 min.

Din rygsæk

Her dykker vi ned i lige netop din rygsæk, den du har med ind i dit moderskab, som du ikke selv har pakket. Modulet giver dig en grundlæggende forståelse, erkendelse og accept af, hvordan din opvækst har skabt grobund for dit moderskab.
26 min.

Indre barn

På dette modul besøger vi dit indre barn og undersøger hvordan og ikke mindst hvorfor, dit indre barn kommer til udtryk i relationen med dine egne børn. Det er det der sker, når du oplever at du har svært ved at rumme dit barn.
18 min.

Kroppen husker

Vi starter rejsen med en tur tilbage til dit barndomshjem.
Du kommer i kontakt med din kropslige fornemmelse af, hvordan du har udviklet din tilknytningsstil i relation til dine forældres adfærd.

18 min.

De klassiske tilknytningsstile

Her får du undervisning omkring de klassiske tilknytningsstile og hvordan de udvikles. Du får en forståelse for, hvordan udviklingen af netop din tilknytning har været afgørende, livsnødvendig og god for dig.
16 min.

Tilknytningsstil i voksne relationer

Gennem undervisning og kropslig oplevelse lærer du på dette modul, hvordan din tilknytningsstil har betydning for din måde at håndtere konflikter i nære relationer i voksenlivet.

12 min.