Gratis gaver til dig

Lydrejse

Lyt til et par af mine lydguides fra Lydrejsen ‘Sådan giver du dit barn det, du ikke selv har fået’.
Med hjælpe fra mine dejlige følgere på Instagram, har jeg samlet en række udsagn og følelser, som mødre er kommet ud af deres barndom med, og som de ikke ønsker at give videre, til deres egne børn.
I de små lydrejser giver jeg mit bud på, hvordan du som mor kan vende det du har fået med dig, og give dit barn dét, du selv havde brug for i din barndom og som du ikke fik.

Intro til lydrejsen

med Camilla Rode (1,5 min.)

"Mine forældre bestemmer, om mine følelser er okay"

med Camilla Rode (5 min.)

"Jeg skal være nem for, at blive elsket"

med Camilla Rode (7 min.)

Vil du have mere viden om tilknytning og moderskab?

Få adgang til alle vidoer og lydguides for kun kr 174,- om måneden*.
Der er ingen gebyrer forbundet med oprettelsen.
Når du opsiger har du adgang til indholdet i den periode du har betalt for.

*Ved tegnelse af årligt abonnement.

Som Abonnent får du bl.a. adgang til moderskabsrejsens 7 moduler og 11 moduler på tilknhytningsrejsen.

 

Moderskabsrejsen

Visualisering

Første destination på din moderskabsrejse er en visuel rejse ind i moderskab, søsterskab, slægtsskab og fællesskab. Rejsen styrker din indre følelse af, at være en del at et større kvindefællesskab fyldt med visdom.
10 min.

Din rygsæk

Her dykker vi ned i lige netop din rygsæk, den du har med ind i dit moderskab, som du ikke selv har pakket. Modulet giver dig en grundlæggende forståelse, erkendelse og accept af, hvordan din opvækst har skabt grobund for dit moderskab.
26 min.

Indre barn

På dette modul besøger vi dit indre barn og undersøger hvordan og ikke mindst hvorfor, dit indre barn kommer til udtryk i relationen med dine egne børn. Det er det der sker, når du oplever at du har svært ved at rumme dit barn.
18 min.

Tilknytningsrejsen

Tilknytningsskabelon

På dette modul lærer du, hvordan din tilknytningsskabelon kommer i spil i relation med dine børn. Du får øvelser til at identificere hvornår og hvordan din skabelon træder frem og forhindrer dig i at være den forælder du ønsker.
11 min.

Selvregulering

Her lærer du, at berolige og regulere dig selv, når din tilknytningsskabelon træder frem i relation med dine børn. Gennem kontinuerlig øvelse vil du opleve, at du bliver bedre til at rumme dit barn og sjældnere vil være i din skabelons vold.
21 min.

Tidlig tilknytning

På dette modul fortæller jeg om barnets tidlige udvikling og tilknytning.
Jeg laver også koblinger til, hvor du som mor måske bliver udfordret i relation til netop din tilknytningsstil. Et lidt teoretisk modul som kan lyttes som podcast.
27 min.