En mor bliver til

En mor bliver til

Et miniforløb
I dette miniforløb tager jeg med dig på rejsen, ind i dit moderskab.
Måske er du ny på rejsen, måske har du allerede været undervejs længe.

Med på rejsen har du din helt unikke rygsæk.
Den kan være proppet til randen, med en blanding af gode og dårlige erfaringer og handlemønstre.
Der kan også ligge alvorlige traumer i den. Og måske kigger du indimellem ned i en gabende tom rygsæk, og leder rådvildt efter noget at læne dig op ad i dit moderskab.

Gennem 3 terapisessioner og unikke refleksionsøvelser skræddersyet til dig, fordyber vi os i netop dit moderskab. Du får ro og rum til at dvæle ved, hvordan det er at være dig som mor.

Derfor har jeg skabt dette miniforløb
At blive mor er en vild og fantastisk livsrejse.
En rejse som sætter alle vores tidligere erfaringer i spil på nye måder.
Moderskabet udvikler og forandrer sig konstant, det vækker noget gammelt og udvikler noget nyt. Hos mange af os, er det noget af det samme ‘gamle’ der igen og igen vækkes på nye måder. Noget som måske længes efter at vi tager os af det, og som derfor bliver ved med at kalde på os.

Jeg ønsker at alle mødre får rum og ro til at fordybe sig i netop det.
At være mor inviterer om noget til, at vi tager os kærligt af os selv og måske sætter os fri af noget gammelt.
Invitationen kommer på et tidspunkt i livet, hvor tiden til os selv er knap.
Derfor har jeg lavet dette intensive miniforløb, som med skarpt fokus på sammenhængen mellem din egen barndom og dit moderskab, kan få en betydningsfuld effekt i hverdagslivet med dine børn.

Sådan foregår forløbet

  • Når du har tilmeldt dig, booker du de tre samtaletider via min hjemmeside.
  • Efter første booking får du tilsendt de første spørgsmål og refleksionsøvelser, dem skal du returnere til mig på mail inden vores første samtale.
  • Ved første samtale finder vi sammen ud af, hvor vores fokus skal ligge og jeg præsenterer dig for de tilgange og medtoder jeg vurderer vil være frugtbare at arbejde med i lige netop dit forløb.
  • Vi tilrettelægger det videre forløb med unikke refleksionsøvelser til netop dig.
  • Samtalerne forgår lige nu online via Wherby.

BOOK FORLØB pris 2500,- 

Til dig der har haft en barndom med massive svigt og traumer
Har du oplevet massive og gentagne svigt og/eller traumer i din barndom vil dette miniforløb formentlig blive starten på en længere rejse. Du kan sagtens starte med dette forløb, for at mærke hvordan tilgangen resonerer med dig og efterfølgende overgå til et individuelt forløb, hvor vi bruger samme tilgang eller justerer den.
Jeg vil også altid hjælpe dig med, at finde det helt rigtige tilbud til dig, hvis det ikke lige er det her, der er frugtbart for dig. Jeg har et indgående kendskab til de fleste organiserede tilbud og kan anbefale en lang række privatpraktiserende kollegaer med forskellige kompetencer.

Individuel terapi
Brevkasse
Individuel terapi
Brevkasse